İYİ PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI`NDAN 3`ÜNCÜ YIL KUTLAMASI

İYİ PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI`NDAN 3`ÜNCÜ YIL KUTLAMASI

İYİ Parti`nin 3. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Çrekezköy`de İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşti.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı partinin 3`üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu.

İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve parti yönetimi ve üyelerinin katıldığı tören sabah  10.00`da gerçekleşti. Törenin ardından bir basın açıklaması yapan Erseçkin, şunları kaydetti:

 ?MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR?

`Millet bizi çağırıyor` sloganıyla her zaman vatandaşların yanında olacağız . Sorunların çözümü için, vatandaşların daha iyi şartlarda yaşaması için mücadelemizi sürdüreceğiz.  Milletimizin çektiği çileyi en iyi biz biliyoruz. Kimileri gibi vatandaşlarımıza tepeden bakmayacağız. Her daim vatandaşımızın yanında oluyor, sorunların çözümü için mücadele ediyoruz. Bu süreçte sadece seçimde değil, her zaman halkımızın yanında olmaya gayret gösterdik? dedi.

?DAHA DA GÜÇLENİYORUZ?

Türkiye?de kaybolan adaleti biz yeniden getireceğiz . Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bugün sayıları milyonları bulan üyelerimiz, yanımızda olan yüz binlerce gönüllümüz var. 3 yıllık süreç içerisinde katlanarak güçlenmeye devam ediyoruz. Allah izin verirse yükselmeye de devam edeceğiz.

?3 YAŞINDA KOCAMAN BİR AİLEYİZ?

Mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz. Mesai meftunu gözetmeksizin gece gündüz halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz 3 yaşında kocaman bir aileyiz. Bizler bu yola iyilik için yola çıktık. Adımız gibi iyiyiz. Hep birlikte daha iyi günler gelecek diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çerkezköy adına, Tekirdağ adına Türkiye adına büyük umutlarımız var. İYİ`lik hareketine hiç durmadan devam edeceğiz.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI