İTHAL İMAR MÜDÜRÜ GİTTİ

İTHAL İMAR MÜDÜRÜ GİTTİ

Çerkezköy Belediyesi`nde büyük umutlarla İmar Müdürlüğü görevine getirilen Selma Bulut ile ipler koptu! Bulut`un görevine son verildiği belirtiliyor.

Çerkezköy Belediyesi?nde Plan Proje Müdürlüğü görevine atanan ve daha sonrada İmar Müdürlüğü görevine getirilen Selma Bulut ile yollar ayrıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın, Bulut`un yerine yeni bir müdür aradığı da belirtiliyor.

İMAR MÜDÜRLÜĞÜ`NE GETİRİLMİŞTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, görevden aldığı Plan Proje Müdürü Uğur Er`in yerine geçtiğimiz yıl temmuz ayında Selma Bulut, daha sonra görevinden istifa eden İmar Müdürü Mehmet Aksoy`un yerine İmar Müdürlüğü`ne getirilmişti.

BULUT İLE YOLLAR AYRILDI

Geçen yıl ekim ayından itibaren İmar Müdürlüğü yapan Selma Bulut ile yollar ayrıldı. Büyük umutlarla İstanbul Beylikdüzü Belediyesi`nden transfer edilen Selma Bulut yollarını ayıran Başkan Akay`ın yeni bir müdür arayışına girdiği belirtiliyor.  İmar Müdürü Bulut`un 15 günlük rapor aldığı raporunun bitmesinin ardından da görevden ayrılacağı kaydedildi. Akay`ın, Bulut`un izninin bitiminde göreve başlayacak yeni İmar Müdürü`nü 15 gün içerisinde bulması bekleniyor. Çerkezköy Belediyesi`nde yeni İmar Müdürü kimin olacağı ise merak konusu oldu.

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM