ASIM`IN NESLİNDEN 12 MART KUTLAMASI

ASIM`IN NESLİNDEN 12 MART KUTLAMASI

Çerkezköy`de İstiklal Marşı`nın kabulünün 98?inci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u Anma programı Halk Eğitim Merkezi`nde renkli görüntüler eşliğinde düzenlendi.

Çerkezköy`de İstiklal Marşı`nın kabulünün 98`nci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy`u Anma Programı, duygusal bir gösteri ile başladı. Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Asım?ın Nesli adlı oratoryo gösterisi büyük ilgi gördü.

İstiklal Marşı`nın kabulünün 98?inci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u Anma programı, Asım`ın Nesli adlı gösterinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile devam etti. Program sonunda İstiklal Marşımızın kabulünün 98?inci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, siyasi parti temsilcileri, gaziler, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?