AK PARTİ İL BAŞKANI`NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

AK PARTİ İL BAŞKANI`NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, ilçe başkanlarının kongreye kadar görevinin başında olduğunu belirterek, "İstifa eden ilçe başkanımız yok." açıklamasını yaptı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Trakya Flaş Haber`e yaklaşan kongre öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Kongre öncesi tüm ilçe başkanlarıyla birer birer görüşüp istişarede bulunacaklarını belirten Özcan, "Bugün üç ilçe başkanımızı İl Başkanlığı`na çağırınca istifa haberleri çıkmış. Öyle bir şey yok." dedi.

SALI GÜNÜ KONGRE TARİHLERİ AÇIKLANIR

Ocak ayı ile birlikte kongre startı verecek olan AK Parti`de İl Başkanı Mestan Özcan, delege seçimleri ve kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özcan, ocak ayının ilk haftasında delege seçimlerinin tamamlanacağını, son haftasında ise İlçe Başkan Adayları`nı belirleyeceklerini belirterek, "Önümüzdeki pazartesi salı günü delege seçim takvimi belirlenmiş olacak. Hatta kongre takvimi de kesinleşmiş olur. Salı gününden itibaren kamuoyu ile paylaşırız."dedi.

YARIN DA ÖBÜRGÜN DE GÖRÜŞECEĞİZ

Üç ilçe başkanının istifasının alındığı yönünde çıkan haberleri de yalanlayan Başkan Mestan Özcan, "Bugün üç ilçe başkanımızı il başkanlığımıza çağırdık hemen istifa söylentileri çıkmış. Böyle bir şey yok. Biz yarın da bazı ilçe başkanlarımızı çağıracağız, bir kısmını da belki öbür gün davet edeceğiz. Kongre öncesi ilçe başkanlarımızla istişare ediyoruz. Kongreye kadar ilçe başkanlarımız görevinin başında olacak. İstifa diye bir şey yok."açıklamasını yaptı.

OCAK AYININ SON HAFTASI BELLİ OLUR

Ocak-Nisan ayı arasında yapılacak kongre öncesinde çalışmalarını hızlandırdıklarını anlatan Başkan Mestan Özcan, " İlçe başkanlarımız arasında devam edecek olanlar var etmeyecek olanlar var. Bunlara kendileri karar verecek. Aday olup olmadıklarını yönetimleriyle önümüzdeki günlerde konuşup kararlaştıracaklar. İlçe başkan adaylarımız ocak ayının son haftasında belli olur. Bu zamana kadar herkes görevinin başındadır."diye konuştu.

Bu arada bugün akşam saatlerinde Ak Parti`nin Kapaklı, Muratlı ve Ergene ilçe başkanlarının istifa ettikleri yönünde haberler yayılmaya başlamıştı.



Anahtar Kelimeler: