Gündem

Gündem Haberleri

ÇTSO İSTANBUL MARATONU`NA KATILDI

ÇTSO İSTANBUL MARATONU`NA KATILDI

Bugün düzenlenen 41. İstanbul Maratonu`nda STK`lar büyük ilgi gösterirken Çerkezköy`den de Ticaret ve Sanayi Odası, TEMA Vakfı ile birlikte `İyilik` için koştu.

Vodafone 41. İstanbul Maratonu bugün (Pazar) koşuldu. STK`ların (Sivil Toplum Örgütü) yoğun ilgi gösterdiği maratona Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu ve personeli ile katıldı.

KENYALI ATLET KAZANDI

Vodafone 41. İstanbul Maratonu`nu erkeklerde Kenyalı atlet Daniel Kipkore Kibet, kadınlarda Etiyopyalı atlet Hirut Tibebu kazandı. Erkeklerde parkuru 2.09.44`lük derecesiyle birinci bitiren Kibet, parkur rekorunun da yeni sahibi oldu. Kadınlarda Tibebu, 2.23.40`lık derecesiyle maratonu birinci sırada bitirdi.  15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerinin yaklaşık 250 metre gerisinden başlayan ve Sultanahmet Meydanı`nda sona eren 42 kilometre 195 metrelik maratona, atletlere tempo veren "tavşan atlet" olarak başlayan Kibet, yarışı birincilikle tamamladı.

ÇTSO`DA KATILDI

"İstanbul senin, durma koş" sloganıyla koşulan 41. Vodafone İstanbul Maratonu?nda Tema Vakfı ile beraber ÇTSO`da katıldı. Koşuya, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda heyeti ve oda personeli katıldı. Bu yıl İstanbul Maratonu`na STK`lar yoğun ilgi gösterdi.

STK`LARDAN YOĞUN İLGİ

STK temsilcileri de 8 kilometrelik halk koşusuna yoğun ilgi göstererek, ellerindeki pankart, döviz ve flamaların yanı sıra giydikleri tişörtlerle faaliyet alanlarındaki konulara dikkati çekti.  Halk koşusuna, ÇTSO gibi, Darüşşafaka Cemiyeti, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV),Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV),Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD),Türk Eğitim Vakfı (TEV),TEMA Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Türk Kızılay, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSCV) Cerebral Palsy Türkiye, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG),Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneğinin de aralarında bulunduğu 40`ı aşkın STK, üniversiteler, çocuk dernekleri, taraftar grupları, gençlik merkezleri, siyasi partilerin üyeleri, belediye ve bazı firmaların çalışanları da ekip halinde katıldı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?