Gündem

Gündem Haberleri

BABAYA SON GÖREV

BABAYA SON GÖREV

Dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ercan Akın babası İsmail Akın dualarla toprağa verildi.

Bir dönem Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Ercan Akın`ın babası İsmail Akın, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. 64 yaşındaki İsmail Akın`ın dün ikinci kez geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.

Çerkezköy Mimar Sinan Camisi`nde bugün öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilen İsmail Akın`ı sevenleri son yolculuğuna uğurladı. Kalabalık bir cemaatin katıldığı cenaze töreninde babasına son görevini yerine getiren Şoförler Odası eski Başkan Yardımcısı Ercan Akın, metanetini korurken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. İstasyon Mezarlığı`na defnedilen İsmail Akın`ın cenazesine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılarak taziyede bulundu. Cenaze namazına Akın Ailesi`nin yanı sıra çok sayıda siyasi, STK temsilcisi, esnaf ve eşraftan vatandaşlar ile cami cemaati katıldı.

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Ercan Akın başta olmak üzere Akın Ailesi`ne başsağlığı, merhuma Cenab-ı Allah`tan rahmet dileriz.

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NDAN ANIZ YANGINI YASAĞI

EDİRNE’DE TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

KAYINPEDERİ VE KAYINBİRADERİ TARAFINDAN VURULAN DAMAT HAYATINI KAYBETTİ

OTOYOLLARDAN 21 MİLYON 67 BİN 377 ARAÇ GEÇTİ

TEKİRDAĞ’DA 180 DÖNÜM BUĞDAY CAYIR CAYIR YANDI: 3 YARALI