ERCAN AKIN`IN BABA ACISI

ERCAN AKIN`IN BABA ACISI

Daha önce Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ercan Akın babası İsmail Akın`ı geçirdiği kalp krizi sonrası kaybetti.

Bir dönem Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Ercan Akın`ın babası İsmail Akın, hayatını kaybetti. 64 yaşındaki İsmail Akın`ın ikinci kez geçirdiği kalp krizinden vefat ettiği öğrenildi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkan Yardımcılarından Ercan Akın`ın babası İsmail Akın, bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İsmail Akın, iki yıl önce de bir kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırılarak anjiyo olduğu belirtildi. İkinci kez kalp krizi geçiren İsmail Akın, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akın?ın cenazesi yarın Osmanlı Camii?nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı?na defnedilecek.

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Ercan Akın başta olmak üzere Akın Ailesi`ne başsağlığı, merhuma Cenab-ı Allah`tan rahmet dileriz.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ

TİM’İN İLK 1000 FİRMA ARASINDA ÇOSB’DEN 28 FİRMA GİRDİ

İLK 1000 İÇİNDE 27 FİRMA VAR