MANDALI BU DA MI MONTAJ DİYE SORDULAR?

MANDALI BU DA MI MONTAJ DİYE SORDULAR?

Geçtiğimiz hafta yayınladığı haberde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın Karaağaç Mahallesi ile ilgili konuştuğu iddia edilen görüntülere yer veren Tekirdağ Net Haber, bu kez başka bir bomba patlattı: Mandalı yine küfür ediyor!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, son günlerde kasetlerle başı fena halde derde girdi. Tekirdağ Net Haber, geçen hafta yayınladığı bir görüntüde Belediye Başkanı İrfan Mandalı`nın Karaağaç Mahallesi sakinlerine yönelik hakaretler ettiğini iddia etmişti. Bu kez başka bir görüntü ortaya çıktı.

BU İB...LERE BİR ŞEY YAPILMAZ!

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz hafta da bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında kendisi ile ilgili çıkan görüntülere montaj demişti. Mandalı`nın Karaağaç Mahallesi sakinleri ile ilgili konuştuğu iddia edilen görüntüye  montaj demişti ve görüntünün orjinali dediği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

ERCAN ÜÇEL ASIL MONTAJI O YAPTI

Bunun üzerine AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel`de bir toplantı yaparak, "Asıl montajı kendisi yaptı. Eklemede bulunarak, kendisini kurtarmaya çalışıyor" demiş ve "Madem montaj neden yanındaki kişiye merak etme ses kaydedilmiyor, rahat konuş diyor."diye de sormuştu.

BİR GÖRÜNTÜ DAHA ÇIKTI

Başkan Mandalı ile ilgili aynı mahallede çekildiği iddia edilen bir görüntü daha Tekirdağ Net Haber tarafından yayınlandı. Sosyal medya hesaplarına da düşen görüntüde İrfan Mandalı?nın ?Alın size şehir. Hayvanlar bir tarafta insanlar bir tarafta. Sivrisinek, karasinek, böcek. Bak sağ tarafta. O yüzden burada yapılacak olan işler, buraya ne yaparsan yap haram. Bu ib..lere bir şey yapılmaz.? dediği duyuluyor.

Bu görüntüleri yayınlayan Tekirdağ Net Haber, "Mandalı bu da mı montaj" başlığıyla okurlarına duyurdu.



Anahtar Kelimeler: