TACİZ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

TACİZ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

Kapaklı`nın geçen dönem belediye başkanlığını yapan İrfan Mandalı, taciz suçlamasıyla gözaltına alınırken, öğleden sonra çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ`ın Kapaklı ilçesinde 2004 ? 2019 Dönemleri arasında CHP`den belediye başkanlığı yapmış olan İrfan Mandalı, bir kadına taciz/hakaret ettiği suçlaması ile gözaltına alındı.

SAVCILIK İFADESİ SONRASI SERBEST KALDI
İddialara göre, hafta sonu dinlenmek için Çanakkale?ye giden İrfan Mandalı, hakkında taciz olduğu iddiası nedeniyle ifadesi istenince apar topar Kapaklı`ya döndü. Akşam saatlerinde Kapaklı ilçe karakoluna giden Mandalı, ifade verdi ve sabaha kadar gözaltında tutuldu. Kapaklı`da oturan bir kadını taciz ettiği iddiası ile ifade veren Mandalı, işlemlerinin ardından sabah Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Savcı sorgusunun ardından İrfan Mandalı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliye çıkışında CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, CHP`li Belediye Meclis üyeleri ile yakınları ve ailesinin karşıladığı Mandalı, "Eğer iş adamıysanız ya da siyasette revaçtaysanız sizi birileri rahat bırakmıyor. Ama buna bireysel menfaatte diyebilirsiniz ya da diğer konuyu söyleyebilirsiniz. Ben şunu söyleyeyim, bu olay iftira, tamamen üzerime atılan suçlar iftira."diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?