KÜÇÜK İRFAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KÜÇÜK İRFAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Doğuştan omuriliğinde ayrılık bulunan ve bu yüzden de doğduğu günden beri tedavi göre 12 yaşındaki İrfan Kaya, sevenleri tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Dün hayatını kaybeden Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki İrfan Kaya, bugün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Küçük Kaya`nın cenazesine öğrenci arkadaşları da katıldı.

Doğuştan omurilik ayrılığı bulunan bugüne kadar tedavi gören İrfan Kaya, hayata tutunamadı. 9 kez ameliyat olarak hastalıktan kurtulmak için mücadele veren İrfan Kaya, dün bu mücadeleyi tedavi gördüğü Tekirdağ Devlet Hastanesi`nde kaybetti. Kaya, bugün öğlen namazına müteakip Osmanlı Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ÖĞRENCİLER CAMİYE AKIN ETTİ

Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi İrfan Kaya`nın hayatını kaybetmesi ailesiyle birlikte sınıf arkadaşlarını da derinden etkiledi. Cenaze törenine küçük Kaya`nın okuduğu Metin Seçkin Ortaokulu öğrencileri tam kadro katıldı. Öğrenciler arkadaşları için göz yaşı dökerken, herkesi duygulandırdı.

İSTASYON MEZARLIĞI`NA DEFNEDİLDİ

İstasyon Mezarlığı`nda defnedilen Kaya`nın cenaze törenine, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcısı Nedim Yılancı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı İlhan Koçer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürleri, öğretmenler, okul arkadaşları ve çok sayıda öğrenci ile Kaya Ailesinin yakınları  ve cami cemaati katıldı. Cenaze töreninde baba İsmail Kaya ve yakınları taziyeleri kabul etti.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR