ÇERKEZKÖY`DEN 24 KASIM PASTASI

ÇERKEZKÖY`DEN 24 KASIM PASTASI

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy`de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk?ün Millet Mektepleri?nde Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olan 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Çerkezköy`de düzenlenen çeştli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, sabah Cumhuriyet Meydanı`ndaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Halk Eğitimi Merkezi?nde düzenlenen programla devam etti.

24 KASIM PASTASI KESTİLER

Halk Eğitimi Merkezi?ndeki programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş  öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Gümüş`ün konuşmasının ardından, emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi. Daha sonra Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama programı öğretmenler gününe dair şiirlerin okunması, koro ve oratoryo gösterileri ile sona erdi. Burada öğretmenler günü nedeniyle bir de pasta kesildi.

Öğretmenler Günü kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 



Anahtar Kelimeler: