TIP ÖĞRENCİLERİNDEN AIDS SEMPOZYUMU

TIP ÖĞRENCİLERİNDEN  AIDS SEMPOZYUMU

Süleymanpaşa Belediyesi Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle çağın en ciddi hastalıklarından biri olan AIDS ve HIV virüsü ile ilgili panele ev sahipliği yaptı.

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, çağın en ciddi hastalıklarından biri olan AIDS ve HIV virüsü ile ilgili panele ev sahipliği yaptı.Tekirdağ Toplum Gönüllüleri ve Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Birliği ortaklığında, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Süleymanpaşa Belediyesi?nin işbirliğiyle gerçekleştirilen panel, öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılandı.

Panelde üniversite AIDS ve HIV virüsü ile ilgili bilgilerin yanı sıra hastalıktan korunma yolları ve tedavi süreçleri hakkında da önemli bilgiler paylaşıldı. Tıp Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği sunumlarla gençlerin AIDS konusunda daha bilinçli hale gelmelerinin amaçlandığı kaydedilirken, öğrenciler de benzer çalışmaların devam etmesini istediklerini belirtti.
Öte yandan, halk sağlığını ilgilendiren konulardaki çalışmaların Süleymanpaşa Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte devam edeceği bildirildi.



GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

KADIN HASTALIKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ