İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN CAMİ İMAMI İLE RÖPORTAJ

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN CAMİ İMAMI İLE RÖPORTAJ

Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Gazi Süleyman Paşa Camii`ni ziyaret ederek İmam Hatip Alim Yılmaz ile bir röportaj gerçekleştirdiler.

Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Gazi Süleyman Paşa Camii`ni ziyaret ederek İmam Hatip Alim Yılmaz ile bir röportaj gerçekleştirdi. Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sorularını cevaplayan Yılmaz, gençlerle samimi bir havada sohbet etti. 

Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin; İmam Hatipliğin zorlukları, güzel yanları, halkla olan ilişkiler ve benzer sorularına cevap veren Gazi Süleyman Paşa İmamı Hatip Alim Yılmaz ayrıca mihrap, minber, kürsü ve cami müştemilatı hakkında Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bilgiler verdi.

ÖĞRENCİLERE DİYANET TAKVİMİ HEDİYE EDİLDİ

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen röportajın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirilirken, Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı?nın ?Gençliğe Değer? projesi kapsamında bilgiler verdi. Programın sonunda  öğrencilere Diyanet Takvimi hediye edildi.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI