Gündem

Gündem Haberleri

İLK SAYI ÇIKTI!

İLK SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber`in ilk sayısı 2018`in son gününde basıldı. Çerkezköy`den Trakya`ya açılan kapı Flaş Haber, haber yorum ve analizleriyle etkili kalem Abdulhamit Albez yönetiminde her hafta farklı bir gündem yaratacak!

Bir süredir yayında olan web sitemizin ardından basılı yayımlarımızla da okurlarımızın karşısına çıkmaya başladık. Trakya Flaş Haber yılın son gününde ilk sayısını çıkardı.

İLK BASKI 31 ARALIK 2018

Haftalık siyasi gazete Trakya Flaş Haber, ilk basıkısını bu hafta yaptı. Her hafta salı günleri yayımlanacak olan Trakya Flaş Haber, ilk sayısını yeni yıl tatili nedeniyle, 2018 yılının son gününde çıkardı. Bir hafta boyunca gündeme oturacak olan haber ve haber yorumlarıyla her hafta bölgenin nabzını tutacak gazeteniz, etkili kalem Abdulhamit Albez`in öncülüğünde yayım hayatına start verdi.

7 GÜN 24 SAAT ÖZGÜR!

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere Tekirdağ ve tüm Trakya`ya zaman içerisinde yayılması hedeflenen Trakya Flaş Haber, önümüzdeki günlerde kadrosunu da güçlendirecek! Trakya Flaş Haber gazetesinin `7 gün 24 saat özgür` sloganı ile yayım hayatına başladığını belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, "Gazeteciliğin, haberciliğin temel kriteri, özgür ve bağımsız olmaktır. Özgür ve bağımsız değilseniz, tarafsız, objektif ve cesur haberler yapamazsınız! İşte bu yüzden, biz de diyoruz ki, biz özgürüz!"ifadelerini kullandı.

Trakya Flaş Haber, ilk baskısında, Çerkezköy`de önemli bir soyisim olan `Narin` ailesi ilgili olarak açılan `Nitelikli dolandırıcılık` davasını manşetine taşıyan Trakya Flaş Haber`de, gündem olacak birçok haber yer alıyor.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?