Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Marmaraereğlisinde; 2019-2020 eğitim öğretim yılı, Yeniçiftlik Ortaokulu?nda düzenlenen törenle kutlandı.

Marmaraereğlisi İlköğretim Haftası kutlama programına Belediye Başkanı Hikmet Ata katıldı. İlköğretim Haftası kutlama programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı`nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı?na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunması ile tören sona erdi.

İlköğretim Haftası Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı`ndaki törenin ardından Yeniçiftlik Ortaokulu`nda düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Törene İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Belediye Başkanı Hikmet Ata, Jandarma komutanı Binbaşı Oğuz Karadeniz, Emniyet Müdür Vekili Özge Sertan Topkaya, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hakan Oruç, Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEMENNİSİNDE BULUNDU.

Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, Okul Müdürü Murat Eken ve Rehber Öğretmen Eftelya Mollaoğlu?nun günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından program, çeşitli gösteriler ve öğrenciler arasında oynanan, yarışma oyunları ile devam etti. Kazanan öğrencilere ödüllerini; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin ve Belediye Başkanı Hikmet Ata takdim etti.

Programın ardından okulu gezen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yeniçiftlik Ortaokul öğretmenlerine karanfil takdim etti. Öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.

 



YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI