MHP İL BAŞKANI İLE ÖZEL İLGİLENDİ

MHP İL BAŞKANI İLE ÖZEL İLGİLENDİ

AK Parti ve MHP`nin Tekirdağ ilçelerindeki `Cumhur İttifakı` adayları tanıtım toplantısına katılan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MHP İl Başkanı İlker Yücel ile yakından ilgilendi.

Bugün Tekirdağ Yeni Kültür Merkezi`nde yapılan `Cumhur İttifakı` aday tanıtım toplantısında AK Parti Sözcüsü  ve MKYK Üyesi Ömer Çelik MHP İl Başkanı İlker Yücel ile yakından ilgilendi.

YÜCEL`E ÖZEL İLGİ

AK Parti ve MHP`nin `Cumhur İttifakı` adaylarının tanıtım toplantısına katılan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, salona girdikten sonra ilk olarak MHP İl Başkanı İlker Yücel`in elini sıktı. Toplantı boyunca MHP İl Başkanı İlker Yücel ile yakından ilgilenen Çelik, toplantı sırasında yaptığı konuşmada da AK Partililere, Cumhur İttifakı adayı olan MHP`li adaylara da AK Partili adaylar kadar ilgi göstermeleri ve sahiplenmelerini istedi. Çelik, toplantı boyunca Yücel`e ilgi gösterdi.

ADI UNUTULUNCA...

Toplantı sırasında `Aday tanıtımı` programının sunucusu tarafından tüm katılımcıların tek tek adı anons edilmesine rağmen MHP İl Başkanı İlker Yücel`in adı bir an unutuldu. Yücel`in adı anons edilmeyince ilk fark edip, uyaran yine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik oldu. Yanında oturan Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop ile AK Parti İl Başkanı Mülahim Kuru aracılığı ile kürsüdeki sunucuya MHP İl Başkanı`nın adının da anons edilmesini uyaran Çelik, program sonunda da sahneye ilk olarak MHP İl Başkanı İlker Yücel`i davet etmesi dikkat çekti. Çelik, sahnede Yücel`i yanına aldı.

Çelik`in uyarısının ardından İlker Yücel`de MHP İl Başkanı olarak anons edildi. Ayrıca AK Parti İl Başkanı Mülahim Kuru da yaptığı konuşmada İlker Yücel`in adını üstüne basa basa söyleyerek, yapılan gafın adeta özrünü diledi.



Anahtar Kelimeler: