TEMMUZ AYI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

TEMMUZ AYI GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan İlçe Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısı`nda bu ayki güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Çerkezköy`de Temmuz ayı İlçe Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısı yapıldı.  Toplantı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. İlçede genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Kaymakam Atilla Selami Abban, başkanlığında yapılan İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısına; 3. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Oğuzhan Pehlivan, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Beyaztaş, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve açık kapı personelleri katıldı.

Toplantıda Çerkezköy?ün büyüyen ve göç alan bir ilçe olması nedeniyle çok dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği belirtilerek, özellikle ilçe güvenliği hususunda önlemlerin ve tedbirlerin artırılması kararlaştırılmıştır. Kurumların kendi üzerine düşen görevleri yapmaları yönünde fikir alışverişinde bulunulmuştur.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY TSO İLE BULTİŞ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI