ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ LARVA VE UÇKUN İLAÇLAMA APARATLARI KULLANILMAYA BAŞLANDI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ LARVA VE UÇKUN İLAÇLAMA APARATLARI KULLANILMAYA BAŞLANDI

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından larva ve uçkun mücadelesinde kullanılması amacıyla alınan larva ve uçkun ilaçlama aparatları kullanılmaya başlandı.

Yaz aylarının gelmesi ile kent genelindeki sulak alanlar ile yeşil alanlarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü?nün larva ve uçkun mücadelesine destek olmak amacı ile Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından alınan Larva ve Uçkun İlaçlama aparatları kullanılmaya başlandı.

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından larva ve uçkun mücadelesinde kullanılması amacıyla alınan larva ve uçkun ilaçlama aparatlarının kullanılmaya başlandığını belirten Belediye Başkanı  Vahap Akay, ?Belediyemiz bünyesine kattığımız son model larva ve uçkun mücadele aparatları ile daha hızlı ve seri şekilde sulak alanlar ile yeşil alanları ilaçlayacağız? dedi.

PERİYODİK ARALIKLAR İLE MÜCADELE SÜRECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü?nün de larva ve uçkun ile mücadele çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, larva, uçkun ve zararlı haşereler ile mücadelenin yaz boyunca kararlılıkla sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR