Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

İFTARLAR PAKET SERVİSİYLE YAPILIYOR

İFTARLAR PAKET SERVİSİYLE YAPILIYOR

İftar sofralarının aranılan mekanlarından Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu, bu sene pandeminin etkisiyle lezzetlerini müşterilerinin evlerine taşıdı. İftarın lezzetleri motorlu kuryeler tarafından paket servisiyle evlere taşınıyor...

Her sene ramazan ayı gelince evlerle birlikte restoran ve lokantalarda da tatlı bir iftar telaşı başlıyordu... Ancak bu ramazan ikinci kez pandemi (Kovid19 salgını) yüzünden açık mekanlar, iftarlara şahitlik edemiyor. Restoran ve lokantalar artık hazırladıkları bir birinden leziz yemekleri paket servisleriyle müşterilerinin evlerine ulaştırıyor.

LEZZETLER SICAK SICAK EZAN VAKTİNE HAZIR EDİLİYOR

Çerkezköy`de iftarların aranan mekanlarından ve lezzetiyle 30 yıldır müşterilerinin damak tadına farklı bir tat katan Şanlıurfa İskender Kebap,  pandemi günlerinde lezzetlerini evlere servis ediyor.  Ramazan ayında en fazla hareketli zaman geçiren, garsonların yerini de şimdilerde paket servisi yapan kuryeler alıyor.  Hem iftar lezzetlerinin yapılması hem de paket servisiyle ilgili Şanlıufra İskeder Kebap`ın İşletme Müdürü Orhan Digicibaşı, "Çok hareketli ramazan geçiriyoruz. Kuryelerimiz ezan vaktine yetişmek için büyük bir özveri gösteriyor."dedi.

Şanlı Urfa Kebap Salonu`da `Tam Kapanma` tedbirleri kapsamında mekanı kapatırken, paket servisiyle bir rekora koşuyor. Tam iftar vakti olunca yüzlerce müşteriye aynı anda iftar ettirmek için gün boyu çalışan, ahçısı, kebapçısı büyük bir emekle hazırladıkları birbirinden leziz yemekleri iki saat içerisinde kuryeler eliyle servis ediyor. Pide ve lahmacun, yaprak döner ve iskenderiyle meşhur Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap, özellikle de kebap çeşitlerini iftar sofralarına hazır ediyor.

EN FAZLA KEBAP SİPARİŞİ VAR

Her akşam 17.00`dan sonra tatlı bir telaş başladığını belirten işletme müdürü Orhan Digicibaşı, "Korona virüs nedeniyle `Tam Kapanma` tedbirleri kapsamında kapalıyız ancak müşterilerimizi iftarda yalnız bırakmıyoruz.  Malum ramazan ayındayız. Söz konusu olan iftar olunca, tüm müşterilerimiz iftar saatine yemeklerini istiyor.  Saat 18.00 ile 20.00 arası günün tüm emeklerinin servis edildiği saatler. Burada herkes görevini kusursuz ifa etmeye çalışıyor. Oruçlar vaktinde ve sıcak yemekler eşliğinde yapılması için mücadele veriyoruz.  En fazla kebap çeşitleri iftarda tercih ediliyor. Döner ve iskender talebide oldukça fazla."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ