Gündem

Gündem Haberleri

ŞENTOP TEKİRDAĞ SOKAKLARINDA

ŞENTOP TEKİRDAĞ SOKAKLARINDA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, memleketi Tekirdağ`da esnafı ziyaret ederek, sohbet etti. Şentop akşam da Çerkezköy`de düzenlenen toplantıya katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, memleketi Tekirdağ`da esnafı ziyaret ederek, sohbet etti.


TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi camisinde kıldığı öğlen namazının ardından esnafı ziyaret etti. Çınarlı ve Hükümet Caddesi üzerindeki esnafı gezerek, `hayırlı kazançlar` dileyen Şentop, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Tekirdağlı hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılanan Şentop, zaman zaman kahvehanelere de girerek burada oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehanede çay, simit ve peynir ikram edilen Şentop, ikindi namazı sonrası Aydoğdu Mahallesi`nde ziyaretlerde bulunup ardından Çerkezköy ilçesine geçti.

MEMURSEN YEMEĞİNE KATILDI

Çerkezköy`de Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva tarafından karşılanan TBMM Başkanı Şentop, bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Meclis Başkanı Şentop, miniklerle hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi. Şentop daha sonra, Memursen`in düzenlediği yemek programına katıldı.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ