ŞENTOP`DAN ALBAYRAK`A "YANLIŞ YERDESİN"

ŞENTOP`DAN ALBAYRAK`A

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, Çerkezköy`de yaptığı konuşmasında sabah namazı ile mesaiye başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a gönderme...

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Başkan Vekili Mustafa Şentop`tan, "Yanlış yerdesin" göndermesi. Çerkezköy`deki aday tanıtımı toplantısında konuşan Şentop, Cenap Şehabettin`in sözüne atıfta bulunarak, "Mescitte safiye, meyhanede fakihe güvenmemek gerekir."dedi.

CHP BAZI YERLERDE YAPIYOR

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın cumartesi günü yapılan aday tanıtım programına katılan TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a çattı. CHP`nin bazı yerlerde kendinden olmayanları aday gösterdiğini belirten Şentop, "CHP Türkiye`nin bazı yerlerinde hayat tarzı olarak yaşayış itibariyle kendinden olmayanları aday gösteriyor. Mesela Tekirdağ`da Büyükşehir`de, İstanbul`da olduğu gibi. Aslında bunlar hayat tarzı itibariyle daha çok milliyetçi muhafazakar kesime benziyor. CHP bunu yaparken, oraya göz kırpmaya çalışıyor. Bu kişileri aday gösteriyor. Halbuki söylemek lazım. Bir şeyin aslı varken taklidini, sahtesini tercih etmek mümkün değil. Taklitler aslının reklamıdır aslını yükseltir, yüceltir, yaygınlaştırır. Cenap Şahabettin`in de bir sözü var buna benzeyen. Herkes ve her şey yerli yerinde gerekir. Mescitte sefihe, meyhanede fakihe güvenme diyor."dedi.

SENDEN BAŞKA NAMAZ KILAN YOK!

Benzetmelerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a "Yanlış yerdesin" diyen Şentop şunları kaydetti: "Başkan diyor ki sabah namazında işe başlıyorum. Bir tek sen başlıyorsunuz.  Partinde seninle beraber namaza giden, yok. Sabah namazını seninle birlikte kılan adam yok. O zaman sen yanlış yerdesin. Eğer sen samimiysen yerin yanlış. Yanlış yerde olana da güvenmemek lazım. Milletimiz hiçbir zaman kendi değerlerini temsilde sahteye destek vermeyecektir. Niye orda olduğunu bir sormak lazım."

Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop`un, CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile birlikte Tekirdağ için bir kazanım olduğunu söylemişti.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ