ŞENTOP`UN TBMM BAŞKANI SEÇİLMESİ SEVİNÇLE KARŞILANDI

ŞENTOP`UN TBMM BAŞKANI SEÇİLMESİ SEVİNÇLE KARŞILANDI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop`un TBMM Başkanlığı`na seçilmesi dolayısıyla Malkara`da kutlama töreni düzenlendi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop`un TBMM Başkanlığı`na seçilmesi nedeniyle Malkara`da kutlama töreni düzenlendi.

MEŞALE YAKTILAR

Malkara AK Parti İlçe Başkanlığınca Hükümet Meydanı`nda düzenlenen törende vatandaşlar ve partililer meşale yaktı.

Malkara AK Parti Belediye Başkan Adayı Gediz Coşkun, burada yaptığı konuşmada, Şentop`un TBMM başkasını seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Şentop`un başkan seçilmesinin Tekirdağ için çok güzel olduğunu vurgulayan Coşkun, şunları kaydetti: 
"Öncelikle kendisini buradan tebrik ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah bugün 24 Şubat Pazar günü Tekirdağ`ımız için çok önemli bir gün. Memleketimizin bir evladı o makamda. Çok gurur duyuyoruz. Kendisine tekrar başarılar diliyoruz. Bizler her zaman meclis başkanı hocamızın yanındayız. Durmadan, yılmadan Malkara`mız için çalışacağız. 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Bu arada Mustafa Şentop`un TBMM Başkanı seçilmesine ilişkin Meclis kararı, Resmi Gazete`de yayımlandı.
Şentop`un TBMM Başkanı seçilmesine ilişkin 1212 numaralı kararda, "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına, Genel Kurulun 24.02.2019 tarihli 57`nci Birleşiminde Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop seçilmiştir." ifadesi yer aldı.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU