BU ÖĞRENCİLERE HER YER OKUMA SALONU

BU ÖĞRENCİLERE HER YER OKUMA SALONU

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencileri daha önce bir kahvede oturup vatandaşlarla birlikte kitap okumanın ardından bu kez kitaplarını alıp Bakımevi`nin yolunu tuttu. Öğrenciler, Bakımevi sakinleriyle bu kez kitap okudu.

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu kitap okumada farkındalık yaratmak için başlattığı `Her yer okuma salonu` projesine aralıksız devam ediyor. Projenin ikini ayağında Çerkezköy Trakya Bakımevi`nde gerçekleştirilirken öğrenciler bu kez Bakımevi`ni okuma salonuna çevirdi, burada yaşamlarını sürdüren vatandaşlarla birlikte kitap okudu.

HER YERDE OKUMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu`nun 3-G sınıfı öğretmeni Sevcan Kanmaz Yılmaz ve öğrenciler Trakya Bakımevi`ni ziyaret ederek burada yaşamını sürdüren vatandaşlarla birlikte kitap okudu. Öğrencilere okula ismi verilen Şehit Dinçer Ersoy`un annesi Nilüfer Ersoy da eşlik etti. Öğrenciler okumak için Bakımevi`ne götürdükleri kitapları buradaki bakıma muhtaç vatandaşlara hediye olarak bıraktı. Her yaşta ve her yerde kitap okunabileceğini göstermeye çalıştıklarını belirten Okul Müdürü Ercan Küçük, "Okuyan toplumun daha kültürlü ve daha bilinçli olacağına inanıyoruz. Okudukça ve eğitildikçe insani değerleri kazanacağımıza inanıyoruz. Okuma projemize farklı ortamlarda devam edeceğiz."diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI