Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

İKİ AYDIR EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLERE SEÇİLDİLER

İKİ AYDIR EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLERE SEÇİLDİLER

Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, ekim ayında `Minik Sihirli Kalemler` çalışmasıyla kasım ayında ise `Tatil Kutum` çalışmasıyla okullar arasında `Eğitimde İyi Örnekler` arasına girdi.

Yeni eğitim ve öğretim yılına öğrenci ve öğretmenlerin yürüttükleri çeşitli projelerle başlayan Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, başarılı bir eğitim dönemi geçiriyor. Okul, geçtiğimiz ekim ayında `Minik Sihirli Kalemler` çalışmasıyla, kasım ayında ise `Tatil Kutum` çalışmasıyla `Eğitimde İyi Örnekler` arasına girmeyi başardı.

İKİ AYDIR İYİ ÖRNEKLER`E SEÇİLİYORLAR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arasında `Eğitimde İyi Örnekler` adıyla başlattığı başarı sınıflandırılmasına Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu iki ay üst üste girmeyi başardı. Ekim ayında öğretmen Sevcan Yıldırım Kanmaz öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı `Minik Sihirli Kalemler` çalışması ile `Eğitimde İyi Örnekler`e seçilen Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, geride bıraktığımız kasım ayında ise Okul Öncesi Öğretmeni Nuray Töynük`ün öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı `Tatil Kutum` çalışmasıyla derece yaptı. Okul Müdürü Ercan Küçük, "Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çok kaliteli bir öğretmen grubuyla çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Eğitim sadece sınıflarda kitaplara bağlı yapılmamalıdır." ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Öğretmenlerinin başarılı çalışmalarla eğitimde çığır aştıklarını söyleyen Müdür Küçük, sözlerini şöyle tamamladı: "Eğitimin her alanında Çerkezköy`de ve Tekirdağ ilimizde her şeyin en iyisini yaparak en önlerde olabilmenin çabası içinde olmak için gayret ediyoruz. Gösterdikleri özverili çalışmaları için bütün öğretmenlerime ve onlara desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ