HDP`Lİ BELEDİYELER İŞTEN ÇIKARDI!

HDP`Lİ BELEDİYELER İŞTEN ÇIKARDI!

İşten çıkarılan şehit yakınları için Şehit ve Gazi Birlik-Sen yönetimi Mardin`e gitti... Sendikanın Tekirdağ Temsilcisi Ayten Sayılır, "Şehit yakınlarının yanındayız."dedi.

Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Adem Yetkin  Baskan Vekili Murat Burçak Nusret  Dinç  yönetim kurulu üyeleri, HDP?li belediye tarafından işten çıkarılan şehit ve gazi yakınları ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Mardin?e gitti.

HDP`Lİ BELEDİYELER İŞTEN ÇIKARDI

HDP`li belediye tarafından işten çıkarılan şehit ve gazi yakınları ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Mardin`e gitti. Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkan Vekili Murat Burçak, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Başsavcı Ahmet Bektaş`ı makamında ziyaret ederek şehit ve gazi yakınlarının işten çıkarılmasına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Şehit Gazi Birlik-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ayten Sayılır, "Belediyedeki işinden çıkarılan personellerle ilgili vali bey ile genel merkez yetkililerimiz görüştü. Şehit ve gazi yakınları sahipsiz değil. En azından Şehit Gazi Birlik-Sen genel başkanlığı olarak biz her zaman yanlarındayız? dedi.

ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ

HDP`li belediyelerin işten çıkardığı şehit yakınlarının hep yanlarında olacaklarını belirten Sayılır, "Mardin`de işten çıkartılan şehit  kardeşlerimiz için Şehit Gazi Birlik-Sen Genel Başkanı Ferhat Adem Yetkin ve Başkan Vekilimiz Murat Burçak ile Başkan Yardımcımız Nusret Dinç konuyu yerinde araştırdı, istişareler yaptı."diye Trakya Flaş Haber`e açıklamalarda bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI