ŞEHİDİMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

ŞEHİDİMİZ TOPRAĞA VERİLDİ

Şırnak`ta şehit olan Tekirdağ Hayrabolu`lu olan Astsubay Üstçavuş Esma Çevik, ailesinin yaşadığı İstanbul`da son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak´ın İdil ve Midyat arasındaki Pisikayası Tepesi bölgesinde PKK´lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının (EYP), kontrollü şekilde imha edilmesi sonucu infilak etmiş, patlamada Uzman Çavuş Kemal Sayar ile bomba uzmanı Tekirdağlı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik şehit olurken, 7 asker de yaralanmıştı. Aslen Tekirdağ Hayrabolulu olan Astsubay Üstçavuş Esma Çevik, bugün İstanbul`da ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi.

Törende kardeşinin asker kıyafetini giyen Elif Koca, ?İki gün önce tabuta sarılmış bir şekilde rüya görmüştü. Her geldiğinde söylüyordu. Şehit olacağım şehit olacağım diye, oldu da. ?Ben şehit olursam sakın ağlamayın dik durun, kıyafetlerimi de giyin` dedi. Bizde ona yakışanı yaptık. Başımız sağ olsun? dedi.

İkindi namazını müteakiben Ataköy 5. kısım Cami?inde düzenlenen törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, annesi Nebahat Gözüaydın, baba Hüseyin Akgül, kız kardeşleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Hüseyin Akgül, cenaze törenine sağlık ekiplerinin eşliğinde gelirken, annesi de ayakta durmakta zorlandı. Kız kardeşler de şehit Esra Çevik?in asker kıyafetlerini giydi. Şehit Astsubay Üstçavuş Esma Çevik?in naaşı, helallik alınmak üzere Bayrampaşa?daki evine götürüldü.

Aslen Tekirdağlı olan Esma Çevik, ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınarak toprağa verildi. Bu arada şehit Esma Çevik için düzenlenen cenaze törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR