ÇERKEZKÖY`DE ŞEHİTLİK KARANFİL VE DUALARLA ANILDI

ÇERKEZKÖY`DE ŞEHİTLİK KARANFİL VE DUALARLA ANILDI

Çerkezköy protokolü, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Şehitliği?ni ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Şehitliği`nde program düzenlendi.  Çerkezköy Protokolü, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı. Okunan Kur`an-ı Kerim`in ardından İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin,  tarafından edilen dua ile program sona erdi.

Çerkezköy Şehitliğinde düzenlenen anma törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Bayram,  3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Merkez Komutanı Albay Erdoğan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, kamu kurum amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök,   MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Kızılay Başkanı Hasan Karaca,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler ile şehit aileleri ve muhtarlar katıldı.

ŞEHİTLER İÇİN KUR`AN OKUNDU

Çerkezköy Şehitliğinde bulunan şehitlerin kabirlerini ziyaret eden Kaymakam Abban, Tuğgeneral Ömercikli ve Belediye Başkan Yardımcısı Bayram ile protokol üyeleri  karanfil bıraktı. Daha sonra Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden 15 Temmuz Şehitlerini Anma programı, Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin,  tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.  Şehitlerin mezarı başında dualar edilmesinin ardından Çerkezköy Şehitliğindeki anma programı sona erdi.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bugün öğlen namazında  Osmanlı Caminde mevlid-i şerif okutulacak ardından da ikramlarda bulunulacak.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL