ZAFER TÖRENLERİNE KISITLAMA GETİRİLDİ

ZAFER TÖRENLERİNE KISITLAMA GETİRİLDİ

törenlerine kısıtlama getirildi. Bu kapsamda Çerkezköy Kaymakamlığı, sadece çelenk sunumu ve şehitlik ziyareti gerçekleştirileceği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı`nın talimatı kapsamında başta Çanakkale`de olmak üzere tüm Türkiye`de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma törenlerine kısıtlama getirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamlığı`da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 105`nci yıl dönümü kutlamalarında sadece çelenk sunumu ve şehitlik ziyaretinin gerçekleştirileceği bildirildi.   

Çerkezköy Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi`nin 105. yıldönümü anma programını koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında bir kısmının iptal edildiğini bildirdi. Kaymakamlık`tan yapılan açıklamada, "Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ardından şehitlik defterinin imzalanması, şehit mezarlığındaki şehitlerimizin mezarlığı ziyaret edilecek.  Atatürk Kültür Merkezi`nde ki anma töreni ve şehit ailelerine verilecek olan 18 Mart Şehitler Anma Günü yemeği önlemler kapsamında iptal edilmiştir." denildi.

Bu arada, şehitlikteki program saat 9.30`da başlayacak.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM