HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ŞEFFAF MAKAM!

ŞEFFAF MAKAM!

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin makamını, belediyenin girişine taşıdı. Çetin, her gün mesainin yarısını burada vatandaşın içinde geçirmeye başladı.

Kapaklı Belediyesi`nde köklü değişiklikler kendini göstermeye başladı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, birinci yılı geride bırakırken belediyenin de değişen çehresi göze çarpmaya başladı.

MAKAMINI BİRİNCİ KATA TAŞIDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, makamını belediyenin giriş katına taşıdı. Eskiden beri üçüncü katta olan Başkanlık Makamındaki duvarları da kaldıran Çetin, camlı makam odasıyla şeffaflık adına önemli mesaj verdi. Belediyenin hemen giriş katında, vatandaşla iç içe olan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların takdirini de aldı. Belediye başkanı karşılarında çalışırken gören vatandaşlar, "Başkan burada mı çalışıyor" diye hayretlerini dışa vuruyor.

KİM KURULDU!

Başkan Mustafa Çetin, daha önce zabıtanın kullandığı ve emlak servisi olan Kapaklı Belediyesi`nin giriş katını KİM (Kapaklı İletişim Merkezi) yaptı. Ancak bununla sınırlı kalmayan yerde, vatandaş belediyenin üst katlarına çıkmadan neredeyse bir çok gündelik işine çözüm bulabilecek. Kapaklı Belediyesi`ne günlük ortalama 900 vatandaş işlem yaptırmak için gelirken, bunlardan 300`ü şu an işini giriş katta çözüme kavuşturmaya başladı.

ÜÇTE BİRİ GİRİŞ KATTA İŞLEMİNİ YAPMAYA BAŞLADI

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Belediyemizde günlük ortalama 900 kişi işlem yaptırıyor. Bu emlak vergileri döneminde bin 200 kişiye çıktığı da oluyor. Ancak genelde ortalama 900 kişinin günlük hizmet aldığını tespit ettik. Şu an yeni kurduğumuz birimde bu 900 kişiden 300`üne hizmet vermeye başladık. Vatandaşımız belediyenin üst katlarına çıkmadan burada işini görüyor. Hedefimiz yukarılara çekmek. Belediyedeki tüm işlemlerle ilgili hemen giriş katta vatandaşa hizmet verebilmeyi hedefliyoruz. Vatandaşın üst katlarda yorulmasını istemiyoruz."diye konuştu.

VATANDAŞA ÇAY İKRAMI, KURABİYE İKRAMI DA VAR

Belediyenin giriş katında daha hızlı hizmet verebilmek adına oluşturulan birimlerde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar, işlemleri için beklerken, belediyenin çay ve kurabiye ikramıyla da karşılaşıyor. Belediye Başkanı Mustafa Çetin`in talimatıyla makam odasının da bulunduğu KİM`de işlem yaptırmaya gelen vatandaşlara görevliler çay ve kurabiye ikramında da bulunuyor. Her sabah öğlene kadar mesaisini burada yapan Başkan Çetin`e vatandaşlarda rahatlıkla ulaşabiliyor.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI