ŞARKÖY`LÜ GENÇLER ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİ

ŞARKÖY`LÜ GENÇLER ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETTİ

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şarköy`de Diyanet Genç Gönüllüleri, şehitlik ziyaretinde bulundu.

Şarköy`de Diyanet Genç Gönüllüleri`nden oluşan gençler 15 Temmuz Şehitleri`ni Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şarköy Şehitliği`ni ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı. 

ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPTILAR

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde Devlete, Demokrasiye ve Cumhuriyete karşı yapılan hain darbe girişiminin dördüncü yılında yaşanılanları unutturmamak, olaylarda şehit düşenleri ve gazileri anmak için 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Mili Birlik Haftası çerçevesinde program düzenlendi.

KUR`AN-I KERİM OKUNDU

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen`in rehberliğinde gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinde 14 Temmuz 2011 yılında Silvan`da şehit olan Gökhan Kaplan şehadetinin 9`uncu yılında, 15 Temmuz 2006 yılında Eruh`ta şehit olan Emrah Öztürk`te şehadetinin 14`üncü yılında anılarak tüm şehitler ve hayatını kaybeden gaziler için Kur`an-ı  Kerim okunup, dualar edildi.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL