Gündem

Gündem Haberleri

32 BİN NÜFUS YAZIN 300 BİN

32 BİN NÜFUS YAZIN 300 BİN

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, yaz aylarında 10 katına çıkan nüfusa hizmet etmekte zorlandıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi`nden yardım istedi...

Turistik yörelerin yaz aylarında başı bir anda misli misli artan nüfus sayısıyla dertte. Küçük ilçeler artan bu nüfusa karşı hizmet vermekte zorlanırken bunlardan biri de Tekirdağ`ın kıyı ilçesi Şarköy. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var şu günlerde nüfuslarının 10 kat arttığını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR`DEN DESTEK İSTEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin Şarköy`de yapılan Temmuz Ayı Meclis Toplantısı`nda konuşan Belediye Başkanı Alpay Var, yaz aylarında artan nüfusa hizmet etmekte zorlandıklarını söyledi. Belediye Meclisi`nde konuşan Alpay Var, "Büyükşehir Belediyesi`nin temmuz ayı toplantısının güzel ilçemiz Şarköy`de yapılmasından dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bunun için Belediye Başkanımız Kadir Albayrak`a ve Meclisimize Şarköy halkı adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Şarköy`ün 32 bin 600 civarı nüfusu var. Ve biz yaz aylarında 10 katı kadar kişiye hizmet için çalışıyoruz. Gelirlerimiz sabit ancak biz daha fazla hizmet vermek zorunda kalıyoruz. Bu hizmetlerin daha iyi verebilmemiz için Büyükşehirimiz`in ve Meclisimiz`in Marmaraereğlisi`ne olduğu gibi destek bekliyoruz. Daha büyük destekle ancak hizmet verebiliriz. O yüzden sizlerin destekleri çok önemli. Ben tekrar Şarköy`e geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ