ŞARKÖY`LÜ HACILAR KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNDÜ

ŞARKÖY`LÜ HACILAR KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNDÜ

Bu yıl hac farizasını yerine getiren Şarköylü hacılar için Sahil Camii`nde, karşılama töreni düzenlendi. Tekbirlerle karşılanan hacılar, cemaate hurma ikram etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Yılı Hac Organizasyonuyla hac farizasını yerine getirmek üzere Tekirdağ Şarköy?den kutsal topraklara giden hacılar, Şarköy`e ulaştı.

Hac ibadetini ifa etmek üzere `Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Yılı Hac Organizasyonu` kapsamında kutsal topraklara giden Şarköy`lü hacılar, memleketlerine ve ailelerine kavuştu. Şarköy Sahil Camii İmam Hatibi Recep Öçal`ın yatsı namazına müteakip cami cemaatinden olan Veysel Aracı`nın şahsında tüm hacılar için yapmış olduğu duanın ardından Tekbirler, Salavât-ı Şerifeler ve Telbiyeler eşliğinde cemaat ile kucaklaşıldı.

HACILAR CEMAATE HURMA İKRAM ETTİ

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen; Kutsal yolculuğun sona erdiğini ve hacıların Şarköy`e döndüğünü belirterek, ?Tüm Müslüman kardeşlerimizin haclarının mebrur, amellerinin makbul olmasını Cenab-ı Allah`tan niyaz ediyorum. Allah, niyetinde hac ibadetini yerine getirmek olan her Müslüman kardeşimize bu güzelliği yaşamasını nasip etsin.? diyerek Hac ve umre ibadetlerinin gençken yapılırsa daha kolay, daha güzel olacağını da ayrıca dile getirdi.

Yapılan duanın ardından cemaate hurma ikram edildi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU