ERSOY?UN ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

 ERSOY?UN ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Şarköy Müftülüğü Milli Şair Mehmet Akif Ersoy?un şiirlerini güzel okuma yarışması yapıldı.

Tekirdağ Şarköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Milli Şair Mehmet Akif Ersoy?un şiirlerini güzel okuma yarışması düzenlendi.
 

Diyanet İşleri Başkanlığı`nın başlattığı `Gençliğe Değer` projesi Şarköy`de devam ediyor. Şarköy Müftülüğü`nce düzenlenen projede gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve gençlik çalışmalarına ivme kazandırmanın hedeflendiği belirtildi. Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Nurşen Güner ile Yaşar Özen, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Faruk Furkan Diler ve KKÖ Nevin Bulgur proje kapsamında Vefatı`nın 83. yılında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy´u yad etmek, tanıtmak ve şiirlerini sevdirmek amacıyla  `Mehmet Akif Ersoy Şiirleri Okuma Yarışması` düzenlendi. Ortaöğretim öğrencileri arasında yapılan yarışma Kebir Camii`nde gerçekleştirildi.

BİRİNCİ ZEHRA GÜNER

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy`un hayatından kısa bir kesitin sunulduğu, şiirlerinin okunduğu ve İstiklal Marşı`nın topluca okunduğu yarışmada öğrencilerin performansı büyük beğeni topladı. Yarışma jürisinin değerlendirmeleri sonucunda birinci Şarköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zehra Güner oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nurşen Güner, Kebir Camii İmam Hatibi Yusuf Acar ve Şarköy İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mahmut Gökbudak tarafından verildi.



BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI