Tarih: 10.09.2021 15:25

ŞAMPİYON TAEKWONDO SPORCUSU SAHRA NUR ÖZDEMİR BAŞKAN ALBAYRAK`I ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Estonya?da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası`nda büyük başarıya imza atarak Avrupa`da 3. olan ve bizlere büyük gurur yaşatan Malkara`lı Taekwondo sporcusu Sahra Nur Özdemir, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Meclis Üyesi  ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan ve Malkara Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Fındık yer aldı.

SPOR HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Tekirdağ`ı ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden bir sporcunun şehrimizde yetişmesinin gurur verici olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kendilerini gururlandıran Milli Taekwondocu Sahra Nur Özdemir?e  teşekkür ederek, spor hayatında başarılar diledi.

Milli Taekwondocu Sahra Nur Özdemir ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederek, Malkara`lı olmaktan gurur duyduğunu ve ay yıldızlı forma altında katıldığı her turnuvada sonuna kadar mücadele edeceğini belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —