GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ`İN ACI GÜNÜ

GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ`İN ACI GÜNÜ

Gazeteci Şaban Kardeş`in kız kardeşi Emine Lale, geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayatını kaybetti. Emine Lale, yarın kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Çerkezköy Haber ve Marmara Haber gazetelerinin sahibi gazeteci Şaban Kardeş`in acı günü.  Şaban Kardeş`in kız kardeşi Emine Lale (42), genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Lale`nin daha önce bir hastalığı olmadığı öğrenildi.

Gazeteci Şaban Kardeş, kız kardeşinin ani vefatını kendi sosyal medya hesabından duyurdu. Bu sabah sosyal medya hesabından kız kardeşinin vefat haberini duyuran Kardeş, "Canımız, sevgili kız kardeşimiz Emine Lale`yi, geçirdiği kalp krizi sonrası kaybettik." ifadelerini kullandı.

CENAZE NAMAZI 14.00`DA KILINACAK

Bu arada, Emine Lale?nin cenaze namazı yarın  (4 Haziran Perşembe Günü) saat 14.00`da Çerkezköy Bahçeli Camii?nde kılınacak cenaze namazımın ardından aynı yerdeki mezarlığa defnedilecek. Trakya Flaş Haber Gazetesi olarak Emine Lale`ye Cenab-ı Allah`tan rahmet, Şaban Kardeş başta olmak üzere Kardeş Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 



Anahtar Kelimeler: