Ekonomi

Ekonomi Haberleri

WORDPRESS’İN DETAYLARI ANLATILDI

WORDPRESS’İN DETAYLARI ANLATILDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından WordPress (Web Sitesi Kurmak) eğitimi düzenlendi.

Üyelerine yönelik eğitimlerini sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, WordPress eğitiminde; firmaların markalaşma adına atılmış en büyük adımlarından ve  aynı zamanda da milyonlarca kullanıcıya ulaşarak markasının bilinirliğini arttırmasının en kolay ve ekonomik yolu olan web siteleri hakkında birçok önemli bilgiyi içeren eğitimini gerçekleştirdi.  

Eğitmen Ömer Cengiz, WordPress kurulumu, kurulum aşamasında yapılması gerekenler ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler verdi. Cengiz aynı zamanda WordPress panel yönetimi ve optimizasyon seçeneklerinin kullanış şekli ve doğru kullanımını anlatarak katılımcı üyelerimizi bilgilendirdi. 

SORU CEVAP BÖLÜMÜNE GEÇİLDİ

Eğitimde konu başlıklarının anlatılmasının ardından katılımcılar merak ettiği soruları yöneltti. Düzenlenen soru cevap bölümünün ardından eğitim sona erdi. 

META BUSİNESS EĞİTİMİ VERİLECEK

Güncel gelişmeleri yakından takip eden Çerkezköy TSO, üyelerinin sosyal medya üzerinden firmalarının daha doğru tanıtabilmeleri adına Meta Business Eğitimi düzenleyecek. Eğitimde; Meta Business Manager Panelini Giriş, Panel Kurulumuna Giriş, Hedef Kitleler, Kampanyalar ve Doğru Reklam Nasıl Hazırlanır gibi birçok önemli konuda bilgiler verilecek. Eğitim, 05.06.2024 Çarşamba günü, 1. Kat Eğitim Salonunda düzenlenecektir. Katılım için: https://www.cerkezkoytso.org.tr/egitim/basvuru.html?bid=50



Anahtar Kelimeler: WORDPRESS’ DETAYLARI ANLATILDI

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM