VELİKÖY’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

VELİKÖY’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çerkezköy Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Veliköy Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy genelinde belediyenin başlattığı sıcak asfalt hamlesi kapsamında Veliköy Mahallesi’nde sıcak asfalt yol yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

13 CADDE VE SOKAKTA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları, Veliköy Mahallesi’nde sürüyor. Çalışmalar kapsamında Veliköy Mahallesi’nde bugüne kadar 13 sokağın asfalt ile kaplandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veliköy Mahallemizde Alparslan Caddesi ile Vatan 3, Atatürk 3, Alparslan 3, Alparslan 1, Atatürk 5, Vatan 4, Vatan 5, Hürriyet 2, Hürriyet 1, Vatan 1, Vatan 2 ve Sağlık 1 sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

“VELİKÖY’DE 23 BİN 300 METREKARELİK YOL AĞINI ASFALTLIYORUZ”

Sıcak asfalt hamlesi kapsamında Veliköy Mahallesi’nde Selimiye Caddesi ve İlköğretim Caddesi ile Sağlık 2, Atatürk 1, Güvence, Güven 1, Güven 2, Selimiye 1 ve Selimiye 2 sokaklarda çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Veliköy Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte 22 cadde ve sokağımızda toplam 23 bin 300 metrekarelik yol ağını asfaltlamış olacağız” diye konuştu. Başkanımız Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edeceğini ifade etti.  

 



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR