VATANDAŞLARIN DERT YANDIĞI UYUŞTURUCU HABERİNE KAYMAKAM GÜNLÜ EL KOYDU!

VATANDAŞLARIN DERT YANDIĞI UYUŞTURUCU HABERİNE KAYMAKAM GÜNLÜ EL KOYDU!

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde uyuşturucu sorunu nedeniyle gazetemize konuşan vatandaşların şikayetlerini dinleyen Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü gereğinin yapılacağını söyledi.

Trakya Flaş Haber'de önceki gün Çerkezköylü vatandaşlar Vali Yıldırım’a seslendi: Uyuşturucu trafiği durdurulmazsa, gençlik yok olacak, başlığıyla verdiğimiz haberin ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü harekete geçti. Günlü, haberde dert yanan vatandaşları makamında kabul ederek, şikayetlerini dinledi.

KAYMAKAM GÜNLÜ VATANDAŞLARI MAKAMINDA DİNLEDİ

Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde uyuşturucu sorunu nedeniyle gazetemize konuşan vatandaşları Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü makamında kabul etti. Kaymakam Nazmi Günlü, gazetemize konuşan İstasyon Mahallesi sakinleriyle uzun bir görüşme yaparken, şikayetlerini dinlediği öğrenildi. Kaymakam Günlü'nün, vatandaşlara müsterih olmalarını söyleyerek,  devletin her şart altında yanlarında olduğunu ve uyuşturucu ile mücadelede gerekli tüm desteği sağladığını ve sağlayacaklarını belirtiği kaydedildi. Kaymakam Günlü ile görüşen vatandaşlar, daha sonra devletin konuya duyarlı davranmasından ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, gereğinin eksiksiz bir şekilde yapılacağını belirttiğini söyleyen Yılmaz Şentürk ve Mehmet Emin Erçin, Kaymakam Nazmi Günlü’ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. İstasyon Mahallesi sakinlerinden Şentürk ve Erçin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin büyük ve kudretli olduğunu ve devlete her zaman güvendiklerini söyledi. 

METRUK YAPILAR DA YIKILACAK

Öte yandan dün de yayımladığımız uyuşturucu kullananların mekanı haline gelen İstasyon Mahallesi'ndeki metruk yapıların da kısa süre içerisinde yıkılması için gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtildi. Kaymakamlık aracılığıyla başlatılan işlemler kapsamında Çerkezköy Belediyesi'nin söz konusu metruk yapıları yıkması için bilgilendirme yapıldığı kaydedildi.



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI