Tarih: 28.03.2019 19:59

VAROL GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA!

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Nuray Varol, "Varol Gazi Mustafa Kemal Paşa!"diye bitirdiği basın açıklamasında şunlara yer verdi:

PAZAR GÜNÜ OY KULLANACAĞIZ

Değerli hemşerilerim, muhterem Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleri; malumunuz, 31 Mart Yerel İdareler Seçimleri için önümüz hafta sonu, Pazar günü, ülkece sandık başına gideceğiz ve demokrasinin gereğince, özgür irademizle, yeni yöneticiler seçmek, ya da memnun olduklarımıza yeniden vekalet vermek adına oylarımızı kullanacağız. Öncelikle, sonuçların mahallemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilediğimi beyan etmek isterim.

ZORLU BİR SEÇİM SÜRECİNİ GERİDE BIRAKTIK

Halkımızın özgür iradesiyle ve teveccühleriyle seçecekleri her isim başımızın tacıdır ve demokrasinin bir sonucu olarak görürüz. Bende, bu süreçte, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi muhtar adayı olarak aylardır çalışmalar sürdürmekte, bu çerçevede tüm mahallelimizle irtibat kurmaya çalışmaktayım. Zorlu bir seçim çalışması sürecini geride bıraktık. An itibariyle, mahallemizde girmediğimiz sokak, girmediğimiz apartman, çalmadığımız kapı kalmamıştır. Mümkün olduğunca, ulaşabildiğimizce, her evden, en azından bir kişi ile de olsa temas kurduğumuzu düşünüyoruz.

GÜNDÜZ ÇALIŞTIK GECE ÇALIŞTIK

Malumunuz, ilçemizin bir sanayi kenti, hemşerilerimizin büyük bir çoğunluğu fabrikalarda çalışmakta ya da işletmelerinin başındalar. Dolayısıyla ulaşamadıklarımız, yüz yüze görüşemediklerimizde oldu. Ulaşamadıklarımıza haber gönderdik, selam gönderdik, oylarına, desteklerine talip olduğumuzu bir vesileyle bildirdik. Gündüzde çalıştık, gecede çalıştık. Tam yorulduğumuzu hissettiğimizde, bir gayretle yeniden başladık.

KARA PROPAGANDA YAPMADIK

Hiç bir kara propagandaya başvurmadık, kimseyi kötülemedik, kimseyi karalamadık. Gezilerimiz esnasında, bizden önce bırakılmış broşürlere, pusulalara saygıyla baktık. Bir kaç noktada afişlerimizin kopartıldığına, kesilip atıldığına üzülerek şahit olduk. Ama, hiç kimseyi suçlamadık, hiç kimsenin çoluğunun çocuğunun rızkından ayırarak harcama yapmak şartıyla bastırdığı ne bir broşürüne dokunduk, ne afişine dokunduk. Halende, bu durumu direkt olarak hiç kimseyle alakalandırmıyoruz.

MAHALLEMİZİ BİRAZ DAHA FAZLA TANIDIK

Çalışmalarımız esnasında mahallelimizi biraz daha fazla tanıdık, eksikleri, noksanları daha yakından tespit ettik. Seçildiğimiz takdirde nereden başlayacağımızı daha iyi biliyoruz. Çalışmalarımız esnasında karşılaştığımız güler yüzleri, samimi ve sıcak karşılamaları hiç bir zaman unutmayacağız. Muhtar adayı olduğumu söylediğimde, gözlerde oluşan ışıltılar, mutluluk belirtileri hep aklımda olacak. Milletimizin, insanlarımızın ne kadar yüce gönüllü olduklarını bir kez daha gördüm, bunun mutluluğu bile tüm yorgunluğumuzu unutturmaya yeter. Ben, aynı samimiyetin, güler yüzlerin, desteklerin, oy verme günü sandığa da taşınacağına inanıyorum. Çalışmalarımızın, yorgunluklarımızın olumlu yönde sonuç alacağına inanıyorum.

VAROL GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA!

Sokak başlarındaki hacı amcalar, avlularda güneşleyen nineler, anneler, kapılarını güler yüzle açan, ışıl ışıl gözlerle bakan hanımlar, tezgahlarının başındaki beyler, cıvıl cıvıl gençler bu ümidi bana verdiler. Her birine bir kez daha, çok çok teşekkür ediyorum. Aynı teveccüh sandıkta da gösterilir, muhtar seçilirsem, ben de bu birlikteliği mahallemizin yönetilmesinde, geliştirilmesinde, güzelleştirilmesinde de sürdüreceğime bir kez daha söz veriyorum. Teşekkürler mahallemin güzel insanları. Varol Gazi Mustafa Kemal Paşa!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —