VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINI İPTAL ETTİ

VALİLİK BAYRAMLAŞMA PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan duyuruda Kurban Bayramı`nın ikinci gününde yapılması planlanan bayramlaşma programı iptal edildi...

Tekirdağ Valiliği tarafından Kurban Bayramı`nın ikinci gününde düzenleneceği bildirilen bayramlaşma programının iptal edildiği duyuruldu.

Tekirdağ Valiliği her yıl bayramlarda protokol ile halk arasında bayramlaşma programı düzenliyordu. Bu Kurban Bayramı`nda korona virüs salgını nedeniyle bayramlaşma programı Bilim Kurulu tavsiyeleri kapsamında iptal edildi. Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop`un bayramda Tekirdağ`a gelmesi durumunda programın yeniden gözden geçirileceği kaydedildi.

Bugün öğleden sonra Tekirdağ Valiliği`nden yapılan basın açıklamasında, "Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerisiyle salgınla mücadele kapsamında Valiliğimizce yapılacak olan Bayramlaşma Programı İptal edilmiştir.  Ancak TBMM Başkanımızın durumuna göre yapılması halinde tekrar bilgilendirme yapılacaktır."denildi.

KAPAKLI`DA İPTAL ETTİ

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Çerkezköy`de iptal edilen bayramlaşma programı Valilik`ten gelen açıklamanın ardından Kapaklı`da da iptal edildi. Kapaklı`da bayramın ilk günü saat 14.00`da Mevlana Cami önünde ilçe protokolü ile vatandaşlar arasında Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı gerçekleşeceği duyurulmuştu. Kapaklı Belediyesi`nden yapılan açıklamada, " Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerisiyle salgınla mücadele kapsamında Valiliğin talimatı gereği, Kapaklı Kaymakamlığınca yapılacak olan Halk ile Bayramlaşma Programı iptal edilmiştir. Diğer ziyaret programları gerçekleştirilecektir."denildi



Anahtar Kelimeler:

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ