Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

VALİ YILDIRIM'DAN KAPAKLI ÇIKARMASI

VALİ YILDIRIM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı'yı ziyaret etti. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile protokolün eşlik ettiği Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi, Ravza Camii ve Külliyesi ile TMS Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

KAPAKLI KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın Kapaklı programı kapsamında ilk ziyareti Kapaklı Kaymakamlığına oldu. Burada Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİNİ İNCELEDİ

Ardından Vali Yıldırım, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğü ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Vali Yıldırım burada, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’dan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

Hastane incelemesinin ardından Vali Yıldırım ve beraberindeki heyet, şehidimiz J. Komando Er Yalçın Gürbüz’ün Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Burada İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek tarafından dua edildi.

RAVZA CAMİİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Adkoturk fabrikasını da ziyaret ederek üretim sahasını gezen ve bilgi alan Vali Yıldırım, ardından İnönü Mahallesi’nde yapımı devam eden Ravza Camii ve Külliyesi’ni inceledi. İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek, cami inşaatı hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

24 DERSLİKLİ LİSE İNŞAATINI GEZDİ

Ardından Vali Yıldırım, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile yaptığı görüşmeler neticesinde Kapaklı’ya kazandırılacak 24 derslikli Türk Metal Sendikası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını gezdi.

HALK TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı’da gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerin sonunda Cumhuriyet Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi.  Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ve kamu kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vali Yıldırım, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de vatandaşların sorularını yanıtladı.

İnceleme ve ziyaretlerde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, ilçe protokolü eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM' KAPAKLI ÇIKARMASI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU