VALİ YILDIRIM’DAN KANDİL KUTLAMASI

VALİ YILDIRIM’DAN KANDİL KUTLAMASI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.”dedi.

Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, mübarek üç ayların manevi ikliminin ilk müjdecisi Regaib Kandili’ni idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Vali Yıldırım, mesajında şunları kaydetti: “Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylar; manevi coşkunun, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yapılan duaların kabul edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir.İdrak edeceğimiz üç ayların ve Regaib Kandili’nin sevgi, saygı ve hoşgörünün artmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, Milli ve manevi hissiyatımızın güçlenmesine vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile bütün İslâm âleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM’ KANDİL KUTLAMASI

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR