VALİ YILDIRIM’DAN JANDARMA’YA KUTLAMA

VALİ YILDIRIM’DAN JANDARMA’YA KUTLAMA

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 183. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Jandarma Teşkilatı’nı kuruluş yıldönümü nedeniyle kutladı. Vali Yıldırım, “Gücünü yasalardan, desteğini ise milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız; vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında üstün bir hizmet anlayışıyla 183 yıldır görev yapmaktadır.”dedi.

Vali Aziz Yıldırım, Jandarma’nın 183. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajının devamında şunları kaydetti:

HUZUR İÇİNDE YAŞAMAMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATLARINDAN BİRİ OLACAKTIR

“Jandarma Teşkilatı, güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, terörle ve kaçakçılıkla mücadele gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 183. yıldönümünü kutluyor, İl Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. Vatan uğrunda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şâd, mekanları Cennet olsun. Allah, kahraman güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

 



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM’ JANDARMA’ KUTLAMA

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ