VALİ YILDIRIM'DAN HAYRABOLU ERGÜN KORKMAZ LİSESİ'NE ZİYARET

VALİ YILDIRIM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, tarım sektöründe nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için çalışmalar yürüten Hayrabolu Ergün Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan ‘Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü’ kapsamında, tarım sektöründe nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için çalışmalar yürüten Hayrabolu Ergün Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, tarım sektöründe nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için çalışmalar yürüten Hayrabolu Ergün Kor6kmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okulun bahçesinde bulunan serayı gezen Vali Yıldırım, öğrencilerle birlikte marul hasadı yaptı. Ardından ekili tarım alanları, meyve bahçesi, tarım alanı atölyesi ve deneme istiridye mantarı sınıfını gezen Vali Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti. 

TARIM ALANININ GELİŞTİRİLMESİ İÇİN

Tarım alanının geliştirilmesi faaliyetleri kapsamında, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirecekleri uygulama alanları oluşturuldu. Vali Yıldırım'ın ziyareti sırasında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da bulundu.



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI