VALİ YILDIRIM'DAN 22 MART SU GÜNÜ MESAJI

VALİ YILDIRIM

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım 22 Mart Su Günü nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada suyun tüm canlılar için vazgeçilmez olduğunu, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temelinin su kaynaklarına dayandığını belirtti. Vali Yıldırım, dünya nüfusunun hızlı artışı, küresel iklim değişikliği ve su kaynaklarının bilinçsiz kullanımı gibi nedenlerle su kaynaklarında azalmalar görüldüğünü ifade etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım 22 Mart Su Günü nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu. Vali Yıldırım, sahip olunan su kaynaklarının kıymetini bilerek kaynakların doğru kullanılması gerektiğini vurguladı. Devletin yetkili organları tarafından alınacak tedbirlerin yanı sıra, vatandaşlara da görevler düştüğünü ifade eden Vali Yıldırım, günlük hayatta su israfını önleyecek tedbirler alınması ve tutum sergilenmesinin vatandaşlık ve insanlık görevi olduğunu belirtti. 

SU KAYNAKLARININ KORUNMASI

Vali Yıldırım, suda tüm canlıların hakkı olduğunu ve suyun sadece insanlar için değil, bütün canlılar için hayati önem taşıdığını söyledi. Vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Vali Yıldırım, çocuklara daha yaşanılabilir bir dünya bırakabilmenin ilk şartının çevre ve doğal kaynakların korunması olduğunu vurgulayarak, su kaynaklarının korunması konusunda farkındalık oluşturulması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM' MESAJI

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI