VALİ YILDIRIM YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARLA İFTAR ETTİ

VALİ YILDIRIM YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARLA İFTAR ETTİ

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Yetim ve Öksüz çocuklarla iftar yaptı.

Tekirdağ Valisi Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Süleymanpaşa’daki bir otelde yetim ve öksüz çocuklarla ve Tekirdağ Valiliği personeli ile iftar yaptı. İftar programına Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra il protokolü, kurum müdürleri, Tekirdağ Valiliği Birim Müdürleri, Tekirdağ Valiliği Personelleri ile yetim ve  öksüz çocuklar katıldı.

“PEYGAMBER EMANETİ YAVRULARIMIZLA BERABER OLMAK İSTEDİK”

İftar programında Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, masaları tek tek ziyaret ederek iftara katılanlarla sohbet etti. Programda konuşan Vali Yıldırım: “Peygamber efendimiz (s.a.v.) bir yetimdi, yetimliğin ne demek olduğunu bilirdi. Onun için burada soframızı bereketlendirenler, bize peygamber emaneti yavrularımızdır. Biz kendilerine öyle bakıyoruz. Bu yavrucaklarımızın başını okşamanın ne demek olduğunu biliyoruz. Onlara sahip çıkmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Biz de bu gayret içerisindeyiz, iftarımızı sizlerle beraber açmak istedik. Peygamber emaneti yavrularımızla beraber olmak istedik. Onların hem sofralarımızı hem hayatımızı güzelleştireceklerini ve bereketlendireceklerine gönülden inandık. Her zamanda böyle olmuştur. Teşvik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HAYIRLI RAMAZANLAR DİLEĞİNDE BULUNDU

Burada çok kıymetli mesai arkadaşlarım da var. Hep birlikte gayret ediyoruz, çalışıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bize düşen işlerini yürütme gayretindeyiz, kolaylaştırma gayretindeyiz, onlara en iyi şekilde hizmet olarak döndürme gayretindeyiz. Bu akşamki, iftarımızda yemeğimizde bize yardımcı olan çok değerli bir kardeşimiz var. TREDAŞ Genel Müdürümüz Reşit Bilgili. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.Rabbim Ramazanı en güzel şekilde geçirip bayrama da sağlıkla erişmeyi nasip etsin. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın davetlileri uğurlaması ve davetlilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından iftar programı sona erdi.

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI