VALİ YILDIRIM, VURULAN BEKÇİYİ ZİYARET ETTİ

VALİ YILDIRIM, VURULAN BEKÇİYİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Süleymanpaşa 'da iki grubun arasında çıkan silahlı kavga da vurulan Bekçi Ogün Tayar'ı ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım, cumartesi günü Süleymanpaşa ilçesi, Çiftlikönü Mahallesi’nde iki grup arasında yaşanan silahlı kavga olayına müdahale ettiği sırada, vücuduna mermi isabet etmesi sonucu yaralanan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Ogün Tayar’ın tedavi gördüğü Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde ailesini ziyaret etti.

Vali Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan ve doktorlardan Ogün Tayar’ın durumu hakkında bilgi aldı. Vali Yıldırım daha sonra Çarşı ve Mahalle Bekçisi Ogün Tayar’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; "Doktorlardan aldığım bilgiye göre kardeşimizin sağlık durumu iyi. İnşallah en kısa sürede aramıza döneceğini ümit ediyorum." dedi. Vali Yıldırım’a, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutan V. Albay Mustafa Çetinkaya eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM VURULAN BEKÇİYİ ZİYARET