VALİ YILDIRIM VE TOBB BAŞKANI AÇILIŞA KATILDI!

VALİ YILDIRIM VE TOBB BAŞKANI AÇILIŞA KATILDI!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Malkara ilçesinde bulunan bir peynir üreticisinin fabrika satış mağazasının açılışına katıldı.

Vali Aziz Yıldırım ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Malkara 'da  kurulan Yaman Peynircilik Fabrika Satış Mağazası’nın açılışına katıldı.

Açılışa Vali Yıldırım’ın TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Enez Kaplan, Çiğdem Koncagül, Malkara Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, firma sahipleri ve vatandaşlar katıldı

Açılışta konuşan Vali Yıldırım: “Bereketli kazançlar diliyorum. Yaman peynircilik Tekirdağ Malkara’ya bir isim olarak, bir marka olarak artı bir değer kazandırdı. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler mağazayı gezdi.  Açılışın ardından Vali Yıldırım yeni açılan Ahievren Köy Pazarı’nı ziyaret ederek ürettikleri ürünlerinin satışını yapan köylülerle sohbet etti.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM BAŞKANI AÇILIŞA KATILDI!

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI