VALİ YILDIRIM: TÜRK POLİS TEŞKİLATI MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR

VALİ YILDIRIM: TÜRK POLİS TEŞKİLATI MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Yıldırım mesajında, Polis Teşkilatı'nın huzur ve güvenliği sağlamak için fedakarca çalıştığını ve devletin bekası için önemli bir görevi üstlendiğini vurguladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirmeye çalışan polislerin suçların önlenmesi için de gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Vali Yıldırım, Polis Teşkilatı'nın terörle mücadele, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması gibi önemli görevlerde büyük başarılara imza attığını belirtti.  

DEPREMZEDE VATANDAŞLARA YARDIM ETMİŞ

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü personellerinin de deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek olmuş, emniyet ve asayişi sağlamış ve depremzede vatandaşlara yardım ettiğini vurgulayan Vali Yıldırım, Polis Teşkilatı'nın zor zamanlarda ülkenin yanında olduğunu ifade etti. Şehit olan Polis Memuru ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin rahmetle anıldığı mesajda, Gazi Polislerine şükranlar sunuldu ve emekli olan Polislerin aileleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat temenni edildi.



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ