Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

VALİ YILDIRIM TIP BAYRAMINI KUTLADI

VALİ YILDIRIM TIP BAYRAMINI KUTLADI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, insan sağlığının korunması ve bireylerin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanmasının tüm insanlığın ortak hedefleri arasında olduğunu belirten Vali Yıldırım, devletin vatandaşların hayatını sürdürme, maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkını her zaman koruduğunu ifade etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvik ve destekleri sayesinde sağlık alanında ülke genelinde büyük bir dönüşüm yaşandığını, sağlık teknolojisi altyapısının hızla iyileşmesi, hastanelerde yatak sayısının artması, ilaç sanayisi alanında yaşanan gelişmeler ve farklı alanlarda uzmanlaşan hekim sayısındaki artışın bu dönüşümü sağlayan etkenlerden bazıları olduğunu belirtti. 

TEKİRDAĞ DAHİL ÜLKEDE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Son zamanlarda sağlık hizmetleri alanında Tekirdağ dahil tüm ülke genelinde önemli adımlar atıldığını, Tekirdağ'ın sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Vali Yıldırım, ilimizin donanımlı hastanelere ve başarılı personellere sahip olması sayesinde, çevre illerden ve yurtdışından pek çok hasta ilimize gelerek sağlık hizmeti aldığını ifade etti. 

İŞ VE ÖZEL HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Deprem bölgesinde hayat kurtarmak ve yaralı vatandaşları tedavi etmek için Tekirdağ'dan doktor, hemşire ve diğer sağlık personellerinin toplam 443 kişi olarak görevlendirildiğini belirten Vali Yıldırım, Covid döneminde olduğu gibi deprem bölgesinde de önce insan diyerek depremzede vatandaşların sağlığı için yorulmadan, fedakarca emek veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Son olarak, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle ifa eden tüm sağlık çalışanlarının ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Vali Yıldırım, iş ve özel hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM BAYRAMINI KUTLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ